- Autor: Han-ka
- Uživatelský recept
- Porce: 44.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 500 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 110 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Vejce celá průměr | 150 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Švestková povidla | 200 |
Energetická hodnota celkem: 16931 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 603,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 233,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 385 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 13.7, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.