- Autor: pink155
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 500 |
Rohlík tukový průměr | 90 |
Vejce celá průměr | 165 |
Uzený bok | 25 |
Sýr tučný tvrdý 45% průměr | 130 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 9582 kJ
Bílkoviny (g): 163,
Tuky (g): 159,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 67,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 684 kJ
Bílkoviny (g): 11.6, Tuky (g): 11.4, Sacharidy (g): 3.9, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.