- Autor: Samalikova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna sterilovaná | 400 |
Rohlík celozrnný průměr | 280 |
Cibule | 20 |
Vejce celá průměr | 110 |
Eidam 30% | 60 |
Hořčice plnotučná průměr | 16 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7895 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 236,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1974 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 11.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.