- Autor: mchaloupkova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Želatina (v suchém stavu) | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Jablka | 1000 |
Piškoty tradiční | 300 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7990 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 384,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 237,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 666 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 19.8, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Jablka nastrouhat, formu vylozit piskoty, aby se prekryvaly. Zelatinu dame na 10 minut namocit do vody, pote ohrivame, aby se nevarilo, ale vsechna se rozpustila. Jablka dame na piskoty a prelijeme chladnouci a tuhnouci zelatinou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.