- Autor: dorotka32
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 280 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 750 |
Jablka | 600 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 65 |
Vejce celá průměr | 165 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Máslo čerstvé | 10 |
Energetická hodnota celkem: 9288 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 345,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 178,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1548 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 57.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 29.7, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.