- Autor: Kwitek
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 250 |
Tvaroh odtučněný průměr | 100 |
Smetana zakysaná 15% | 50 |
Šunka kuřecí průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1445 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 181 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.