- Autor: tazatel25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 923 |
Kuřecí prsa bez kůže | 608 |
Celer bulva | 128 |
Mrkev | 113 |
Ředkev | 171 |
Petržel - kořen | 75 |
Cibule | 80 |
Petržel - nať | 12 |
Omáčka Steak, Špíz (Hellmann´s) | 60 |
Energetická hodnota celkem: 6880 kJ
Bílkoviny (g): 167,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 225,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1720 kJ
Bílkoviny (g): 41.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 56.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.