- Autor: jarkubka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 12% | 500 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Eidam 30% | 40 |
Niva 50% | 40 |
Kuřecí stehno bez kůže | 700 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Cibule | 100 |
Energetická hodnota celkem: 9102 kJ
Bílkoviny (g): 188,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 72,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1300 kJ
Bílkoviny (g): 26.9, Tuky (g): 16.9, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
na oleji opražíme cibulku, přidáme maso a zprudka opečeme. Pak podusíme ve vlastní šťávě do měkka. Přidáme nastrouhaný sýr, a tavený sýr rozkvedlaný ve smetaně s moukou. Necháme zavřít a naléváme na těstoviny
Komentáře je možné psát až po přihlášení.