- Autor: muriela
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana zakysaná 15% | 400 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 300 |
Fazolky | 900 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 5560 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 55,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1853 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 27.3, SAFA (g): 15, Cukry (g): 18.3, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2.7
Postup přípravy
Zelené fazolky uvaříme ve slané vodě do měkka, vodu slijeme. Přidáme na drobno pokrájenou šunku a zakysanou smetanu. Jemně promícháme. Podáváme s celozrnným pečivem ( buď ihned jako teplé jídlo nebo dáme vychladit a podáváme jako studený salát).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.