- Autor: vlali
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cotagge Jihočeský bílý (Madeta) | 150 |
Smetana zakysaná 12% | 200 |
Mrkev | 300 |
Pór | 300 |
Žampiony | 500 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 10740 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 444,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1074 kJ
Bílkoviny (g): 10.6, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 44.4, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme dle návodu na skus. Žampiony oloupeme, nekrájíme na plátky a orestujeme. Smícháme je spolu s těstovinami, přidáme pórek nakrájený na kolečka, očištěnou a nahrubo nastrouhanou mrkev, sůl, pepř a jiné vhodné koření. Sýr cottage rozšleháme spolu se zakysanou smetanou ponorným mixerem a zálivku vlijeme do těstovin.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.