- Autor: renatka13
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
sůl, nové koření, bobkový list, skořice, cukr nebo sladidlo
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji zpěníme na drobno makrájenou 1 středně velkou cibuli přidáme nové kořenéí bobkový list 2 rajské protlaky trochu mleté skořice(ale nemusí být)a do tohoto základu vložíme půl kg masa nejlépe hovězí přední.Vaříme tak dlouho až maso změkne, potom přidáme protlaky povaříme a zahustímesmetanou, ale pozor na množství.Dochutímecukrem či sladidlem Jko přílohu mohou být těstoviny nebo knedlíky.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.