- Autor: Barenka22
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 360 |
Kukuřice mražená | 200 |
Hrášek mražený | 350 |
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Paprika červená | 100 |
Olej olivový | 10 |
Cibulka jarní | 60 |
Gouda 48% | 10 |
Dochucovadla:
kuřecí bujon - přidávám k masu
Energetická hodnota celkem: 5680 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 176,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 710 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osolíme, okořeníme a dáme smažit na olivovém oleji ( stačí troška), až maso osmahneme zalijeme vodou a necháme dusit do měkka. Mezitím si dáme vařit vodu do které dáme mražený hrášek,kukuřici a papriku( mam svoji na kostičky zamraženou). A v dalším hrnci si uvaříme ryýži. Až je vše hotové smíchám to do jedné misky, přidám červenou papriku, cibulku osmahlou na oleji a promíchám :) poté dám nastrouhany sýr a pažitku a je to hotové
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.