- Autor: klokockovaeva
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 7 |
Sůl | 4 |
Sezamová semínka | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Droždí | 12 |
Mouka pšeničná celozrnná | 200 |
Energetická hodnota celkem: 3257 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 651 kJ
Bílkoviny (g): 6.2, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Všechny ingredience smícháme, vytvoříme bochánek a necháme vykynout, pečeme v troubě. Pod pečící chlebík je vhodné dát hrneček s vodou a při pečení potíráme chlebík vodou s octem, aby byla dobrá kůrka....
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.