- Autor: antoloval
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Hera | 100 |
Vejce celá průměr | 6 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 280 |
Mouka pšeničná polohrubá | 120 |
Rozinky sultánky | 50 |
Mandle | 50 |
Energetická hodnota celkem: 13184 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 432,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 334,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 132 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Máslo vyšleháme s cukrem a žloutky, z bílku ušleháme tuhý sníh. Do prolisovaného tvarhu přidámě vaječnou směs, rozinky, mleté mandle, mouku a nakonec lehce vmícháme sníh.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.