- Autor: TerezaLoskova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná celozrnná | 120 |
Otruby | 70 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 150 |
Rozinky | 40 |
Jablka | 150 |
Sojagurt ovocný (VegaVital) | 300 |
Dochucovadla:
1 lžička sody jablka oloupat a nastrouhat sojový jogurt jahodový
Energetická hodnota celkem: 7099 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 334,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 197,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 592 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 27.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 16.4, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Všechny suroviny důkladně promíchejte ve větší míse. Směsí naplňte formu a v předehřáté troubě pečte cca 30 min. na 175°C.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.