- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs Minestrone mražená (Bonduelle) | 200 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 36 |
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, koření dle chuti
Energetická hodnota celkem: 1496 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso naklepeme, okořeníme a na plátek položíme cibuli na proužky, zavineme a ani nemusíme spojovat jehlou či párátkem, jen přimáčkneme v dlani. Do PH vložíme zeleninu a na ní vložíme závitek. Pomalíme 4 hodiny na rychlo :) Rýži uvaříme běžným způsobem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.