- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kedlubna | 100 |
Ředkev | 100 |
Pangasius filety (mražené) | 120 |
Brambory (syrové) | 180 |
Dochucovadla:
koření dle chuti
Energetická hodnota celkem: 1104 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Kedlubnu a ředkev nakrájíme na kostky , rybu okořeníme dle chuti. Na dno pomalého hrnce vložíme zeleninu, na ní rybu a kolem poklademe brambory pokrájené na čtvrtky. Podlijeme asi 150ml vody. Pomalíme 2 hodiny na rychlý stupeň.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.