- Autor: lucik82
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Ředkvičky | 30 |
Zákys Jihočeský natur 1,5 % tuku | 30 |
Dochucovadla:
pažitka, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1069 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 535 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh dáme do misky, nastrouháme na hrubším struhadle 3 ředkvičky, přidáme na hrubo nakrájenou pažitku, lehce zalijeme zákysem, osolíme, opepříme - zamícháme a hotovo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.