- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 90 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Cibule | 30 |
Voda | 300 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Okurky sterilované | 15 |
Chléb pšeničný bílý průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1785 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso omyjte, osušte a nakrájejte na kostičky. Na oleji zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte maso, přelijte vodou a vařte do měkka. Před dokončením zahustěte moukou rozmíchanou v trošce vody, promíchejte, přidejte na kousky nakrájenou sterilovanou okurku a provařte. Podávejte s chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.