- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko čerstvé odstředěné (0,5 % tuku) | 40 |
Vejce celá průměr | 150 |
Česnek | 20 |
Cibule | 50 |
Ovčí syr | 50 |
Vepřová kýta | 150 |
dukanov chlebík-40g | 80 |
Energetická hodnota celkem: 3529 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 392 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Zomleté mäso zmiešame s postrúhaným syrom a vajíčkami, plátkami duk.chleba namočeného v mlieku, cesnak a cibuľu, osolíme, pridáme mleté čierné korenia, zomletú rascu, kurry korenie.Lyžicou tvarujeme uhľadné malé kôpky a ukladáme na plech prikrytý podložkou na počenie. Pečieme pri 210°C cca 35-40 minút.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.