- Autor: Ivanni
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kabanos | 440 |
Mrkev | 500 |
Cibule | 400 |
Celer bulva | 500 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 285 |
Rajčata konzervovaná | 240 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 60 |
Energetická hodnota celkem: 11939 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 177,
Sacharidy (g): 219,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 129,
Vláknina (g): 49,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 1492 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 22.1, Sacharidy (g): 27.4, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 16.1, Vláknina (g): 6.1, Sůl (g): 1.9
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.