- Autor: anajpe
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 450 |
Mouka pšeničná celozrnná | 250 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 230 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 200 |
Vlašské ořechy | 80 |
Lískové ořechy | 40 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 20369 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 300,
Sacharidy (g): 452,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 261,
Vláknina (g): 50,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1273 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 16.3, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.