- Autor: posren
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 200 |
Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Máslo pomazánkové průměr | 200 |
Kypřící prášek do pečiva | 13 |
Reveň | 400 |
Hera | 20 |
Strouhanka | 20 |
cukr vanilkový | 20 |
Energetická hodnota celkem: 11664 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 411,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 243,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 778 kJ
Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 27.4, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 16.2, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Pomazánkové máslo utřít s cukrem a vanilkovým cukrem, postupně zašlehat celá vejce. Nakonec vmíchat mouku s práškem do pečiva. Nalít do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a nahoru nasypat pokrájenou rebarboru. Péct na 170°C (horkovzduch) cca 15-20 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.