- Autor: lindahan
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Ravioli s masem (Heinz) | 250 |
Těstoviny (uvařené) | 100 |
Omáčka Napoletana (Panzani) | 400 |
Hermelín 45% průměr | 50 |
Zeleninová směs hrášek + mrkev | 400 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, čerstvá bazalka.
Energetická hodnota celkem: 3950 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 136,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 988 kJ
Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Zpěníme cibuli, přidáme mraženou zeleninu (předtím povařenou ve vodě), rajčatovou omáčku Napoli od Panzani a provaříme. Osolíme, opepříme, přidáme čerstvou bazalku. Na závěr přimícháme půlku nakrájeného hermelínu. Zamícháme s těstovinami. Hotovo.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.