- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 160 |
Treska | 800 |
Mouka pšeničná polohrubá | 300 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Dochucovadla:
citron, sůl, pepř, provensálské bylinky, muškátový oříšek
Energetická hodnota celkem: 8616 kJ
Bílkoviny (g): 201,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 240,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1436 kJ
Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 2, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
800 g aljašské tresky, 3 vejce, 300 g mouky polohrubé, 300 ml polotučného mléka
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.