- Autor: shipka45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolové lusky mražené | 200 |
Vepřová plec | 200 |
Česnek | 10 |
Cibule | 70 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Dochucovadla:
soľ, čierné korenie, červená paprika, kôpor, majoránka
Energetická hodnota celkem: 2344 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1172 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na masti osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, na rezance pokrájané bravčové mäso, posolíme, pridáme mleté čierné korenie, majoránku a dusíme za občasného podlievania horúcou vodou alebo vývarom aso 45 minút. Pridáme mrazenú zelenú fazuľku a kôpor, potom necháme ju dôjsť cca 10 minút.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.