- Autor: evinafuksova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 30 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 |
Dochucovadla:
perníkové koření, stevie, bazalka, hovězí vývar místo vody
Energetická hodnota celkem: 1399 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 140 kJ
Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 4.9, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.