- Autor: karajda
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pangasius | 1000 |
Olej olivový | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 200 |
Vejce celá průměr | 400 |
Eidam 30% | 150 |
Dochucovadla:
sůl koření na ryby
Energetická hodnota celkem: 10232 kJ
Bílkoviny (g): 276,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1705 kJ
Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Pangase necháme rozmrznout, opláchneme ho a osušíme. Posypeme kořením na ryby, maličko osolíme. Obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na troše oleje. Přendáme do zapékací misky, potřeme směsí a zapečeme pod grilem asi 15 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.