- Autor: davig
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 560 |
Cibule | 90 |
Žampiony | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Dochucovadla:
sůl; pepř
Energetická hodnota celkem: 5309 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1327 kJ
Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
na tuku oshmahneme maso z obou stran, aby se zatáhlo; zvlášět zpěníme cibuly, osmahnuté maso podlijeme vodou, přidáme zpěněnou cibulku, žampiony na větší nudličky a dusíme do měkka; necháme vysmahnout a zaprášime štávu moukou potom co maso vyjmeme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.