- Autor: antoloval
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hrušky | 300 |
Jablka | 700 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 150 |
Mouka pšeničná hladká | 250 |
Mouka žitná celozrnná | 50 |
Hera | 150 |
Energetická hodnota celkem: 13445 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 111,
Sacharidy (g): 507,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 259,
Vláknina (g): 51,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 106 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.