- Autor: jita.k
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 170 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Olej olivový | 10 |
Máslo čerstvé | 10 |
Dochucovadla:
Menší špetka kari a sušené papriky, špetka soli. Šťáva z limetky, nebo citronu, snítka čerstvé majoránky.
Energetická hodnota celkem: 1555 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
1.Tresku omyjte, osušte, pokapejte citrónovou šťávou a posypte paprikou, solí a kari kořením (na maso jej přimáčkněte). 2.Porce ryby obalte v mouce. Na pánev dejte rozehřát máslo, olej a tresku po obou stranách zvolna opečte. Na talíři přelijte tresku máslem a ozdobte snítkou majoránky. recept z: http://prostreno.bety.cz/recepty/2410/Treska-na-masle?sc=1#servings
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.