- Autor: Marie Musilová
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Smetana zakysaná 15% | 100 |
Eidam 30% | 65 |
Ředkvičky | 150 |
Pažitka | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2184 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 22 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
ředkvičky nastrouháme, posolíme a necháme odpočinout,tvaroh a smetanu našleháme, přidáme nastrouhaný sýr, ředkvičky a pažitku, dochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.