- Autor: msprenge
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 430 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 225 |
Hollandia Jogurt bílý krémový | 500 |
Jablka | 700 |
Máslo čerstvé | 50 |
Energetická hodnota celkem: 14637 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 660,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 316,
Vláknina (g): 50,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 610 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 13.2, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
těsto - mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr, jogurt, vejce smícháme, nalijeme na plech, poklademe ovocem, dáme drobenku a pečeme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.