- Autor: kattt
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 28.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová pečeně libová | 300 |
Olej olivový | 20 |
Fazolové lusky mražené | 800 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 |
Smetana ke šlehání 33% | 220 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Dochucovadla:
sul , pepř , koření na vepřovou pečeni
Energetická hodnota celkem: 13388 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 399,
SAFA (g): 66,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 478 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso nakrajime a podusime do změknutí,pak přidáme faz . lusky a smetanu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.