- Autor: marink
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 28.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová pečeně libová | 300 |
Olej olivový | 20 |
Fazolky | 800 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Smetana ke šlehání 33% | 220 |
Těstoviny (uvařené) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 9418 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 107,
Sacharidy (g): 203,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 336 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.