- Autor: sabu.lle
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 120 |
Rajčata | 200 |
Energetická hodnota celkem: 1948 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v jemně osolené vodě. Rajčata lehce nařízneme, spaříme a zbavíme slupky. Nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na plátky nakrájený česnek a necháme zesklovatět. Přidáme rajčata, promícháme a rozvaříme. Do omáčky vmícháme těstoviny, čerstvou bazalku a promícháme. Posypeme parmazánem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.