- Autor: dagmara123
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Suroviny na 1 porci: • 150 g kuřecích jater • 250 g směsi zeleniny vařené v páře • 1 KL rostlinného oleje • Sušená nebo čerstvá bazalka • Sůl • Bílý pepř Postup: Nejprve si nachystáme kuřecí játra: Opláchneme je pod tekoucí vodou a spolu se sušenou nebo čerstvou nasekanou bazalkou a olejem promícháme v misce. Necháme 30 minut odpočívat v ledničce. Po půl hodině si rozehřejeme pánev a naložená játra na ní opečeme. Podle potřeby můžeme podlít vodou nebo vývarem. Těsně před koncem opékání osolíme, opepříme a přidáme lístky čerstvé bazalky. Podáváme se zeleninou vařenou v páře.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.