- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 200 |
Olej olivový | 50 |
Celer bulva | 250 |
Petržel - kořen | 75 |
Mrkev | 100 |
Dochucovadla:
soľ, čierné korenie, kurkuma, provensalské korenie
Energetická hodnota celkem: 3135 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 523 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.