- Autor: celeripes
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Pohanka | 40 |
Mrkev | 50 |
Kukuřice mražená Bonduelle | 50 |
Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 1461 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dle instrukcí na obalu dáme vařit pohanku (cca 20 min). Mezitím si nakrájíme na kolečka mrkev a kuřecí prso na kostičky. Na pánev dáme plej, na rozpálenou pánev vložíme mrkev, lehce opražíme, přidáme osolené a opepřené kuřecí kousky. Až bude maso osmažené dorůžova, přidáme uvařenou pohanu, všechno na pánvi prohřejeme a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.