- Autor: marink
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 16 |
Vepřová pečeně libová | 322 |
zelenina Asie | 700 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Arašídy | 40 |
Dochucovadla:
sul,pepr ,kari
Energetická hodnota celkem: 4169 kJ
Bílkoviny (g): 92,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 417 kJ
Bílkoviny (g): 9.2, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
maso nakrajime a podusine.pak pridame zeleninu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.