- Autor: bajucha
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 400 |
Banány | 200 |
Med | 10 |
Čokoláda hořká 85 % průměr | 50 |
Mandle | 50 |
Dochucovadla:
skořice, strouhaný zázvor, vanilka
Energetická hodnota celkem: 5011 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 130,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 72,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 501 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Fazole propláchneme a necháme okapat. Fazole+banány rozmixujeme tyčovým mixerem. Přidáme rozpuštěnou čokoládu, nasekané mandle med a ostatní ingredience. Hmotu vylijeme na papírem vyložený plech. Pečeme při vysoké teplotě asi 40 min. Brownies jsou uvnitř krémové, ale po vychladnutí ztuhnou a dají se krájet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.