- Autor: kattt
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 890 |
Rajčata sušená v oleji | 130 |
Pór | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
sul,pepr,česnek
Energetická hodnota celkem: 5403 kJ
Bílkoviny (g): 216,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 450 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
maso osolime a opeprime.dame do pekace a pridame rajcata,porek a vodu.dame pect do trouby
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.