TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rebarborový koláč s drobenkou

Zpět
  • Autor: .lelinka.
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 13782 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 145, Sacharidy (g): 190, SAFA (g): 60, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 44, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 689 kJ

Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nejprve si smícháme změklé máslo se žloutky, cukrem a mlékem. Poté přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva a vše dobře promícháme, aby vzniklo hladké těsto. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Rebarboru si nakrajíme na kousky a poklademe ji rovnoměrně na těsto. Drobenku si připravíme tak, že si v míse smícháme mouku, cukr a máslo. Vše dobře propracujeme. Na závěr koláč posypeme drobenkou a dáme péct na 40 minut do trouby předehřáté na 160 °C. Tahle klasika prostě chutná vždycky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři