- Autor: BabickaDasa
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 50 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 70 |
Vejce celá průměr | 60 |
bodlákový olej | 5 |
Okurka salátová | 100 |
Rajčata Cherry | 50 |
Salát hlávkový | 30 |
Cibule | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1753 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 877 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme na skus, přidáme lžíci bodlákového oleje, uvařené vejce, nakrájenou zeleninu smícháme s těstovinymu, přidáme tuňáka, osolíme opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.