- Autor: babika
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
hovězí loupaná plec, zelenina mražená , orientální koření, sůl, sojová omáčka, olivový olej
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí roštěná průměr | 150 |
Zeleninová směs WOK China (Bonduelle) | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Omáčka sójová | 20 |
Koření průměr | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2096 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1048 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky a opečeme na pánvi. Přidáme koření a mraženou zeleninou. Dusíme doměkka. Nakonec přidáme sojovou omáčku a osolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.