- Autor: posren
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Listové těsto | 250 |
Kečup | 50 |
Eidam 30% | 200 |
Vejce celá průměr | 25 |
Energetická hodnota celkem: 6988 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 107,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 349 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Listové těsto rozválíme na obdélník, potřeme kečupem, ochutíme trochou pepře a provensálského koření, nahoru nastrouhaný sýr. Srolujeme do závinu a nařežeme na 20 stejných kousků. Jednotlivé šnečky položíme na pečící papír, potřeme rozšlehaným vejcem a v troubě předehřáté na 180°C upečeme dozlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.