- Autor: jahak
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana zakysaná 12% | 50 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 370 |
Celer bulva | 500 |
Petržel - kořen | 313 |
Mrkev | 480 |
Cibule | 62 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 26 |
Energetická hodnota celkem: 4358 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 142,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 89,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 872 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 7.6, Sacharidy (g): 28.4, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 17.8, Vláknina (g): 6.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.