- Autor: EvaKot
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 450 |
Cibule | 115 |
Mrkev | 110 |
Fenykl | 250 |
Hlíva ústřičná | 100 |
Žampiony | 140 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, grilovací koření
Energetická hodnota celkem: 3754 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1251 kJ
Bílkoviny (g): 33.7, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Osmažíme cibulku, přidáme nakrájené maso a po opečení všechnu zeleninu a cca 30 minut dusíme do změknutí. Podáváme s rýží, kuskusem, pohankou nebo těstovinami.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.