- Autor: marink
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová pečeně libová | 526 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 12 |
dione směs pod svíčkovou | 350 |
dione Francouzka směs | 350 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Dochucovadla:
sul,pepr,koreni dle chuti
Energetická hodnota celkem: 4412 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 441 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
maso podusime a pridame zeleninu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.