- Autor: davig
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 70 |
Víno bílé suché | 100 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Cibule | 90 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř.,
Energetická hodnota celkem: 6374 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 111,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1594 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 27.8, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.